2014. november 5., szerda

Hírlevél

Biztosan észrevetted már, hogy a bejegyzések végén ez a szöveg van:


Ha szeretnél még több információt megtudni a gyors edzések tervezéséről, vagy akár konkrét saját testsúllyal, kettlebellel és/vagy gumiszalaggal elvégezhető edzésprogramokat kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel hírlevelemre a bal oldali sáv tetején található űrlap kitöltésével.


Kérdezheted, hogy mit akarok én ezzel?

A válasz, hogy megőrjíteni Téged azt biztosan nem, sőt eladni sem szeretnék Neked semmit (nincs semmilyen termékem). Az nem lehetetlen, hogy majd valamikor sokára, amikor már nem lesz munkahelyem (ki tudhatja ezt már manapság), akkor lesz olyan termékem, amit a hírlevélen keresztül fogok árulni, de most se időm, se lehetőségem nincsen ilyenekkel foglalkozni. Van egy teljes embert (lassan már kettő embert) próbáló munkám, ami minden időmet elveszi, most azzal foglalkozok.

Remélem az eddigi feliratkozóim is megerősítik a fentieket.......csak bátran :-)

De akkor mit szeretnék?

Egyszerűen csak az eddig nagy nehezen megszerzett (és erőteljesen megszűrt) tudást szeretném megtartani, fejleszteni, továbbadni.

Igyekszem minden héten valamilyen hasznos edzéstervezési tanácsot adni, illetve 4-6 hetente küldök edzésprogramokat, kezdőtől a haladóig.

Szóval csak bátran, lehet jönni.....nem harapok :-)

Végső megjegyzés:


Ha már feliratkoztál, de még egyetlen egy hírlevelet sem kaptál, akkor légy szíves adj meg egy másik email címet, mert amit megadtál, arról visszapattannak az üzeneteim!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Valóban,ezt könnyedén megerősithetem:Szunda úr csak és kizárólag edzéssel kapcsolatos információkat közvetit az e-mailjeiben és teszi azt roppant érthetően és átláthatóan fogalmazva.Ha nem is értek esetleg mindennel egyet(egyéni preferenciákból eredeztethetően),azért még megfontolásra bármikor méltóak a felvetései.Csak igy tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bronson,

      köszönöm szépen a megerősítést.

      Szunda ��

      Törlés

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.