2014. július 11., péntek

Tesztelek

Mindig tesztelek valamit! (és nem csak edzés témában)

Nekem az edzés céljaim általában nem arról szólnak, hogy szeretnék fittebb, izmosabb, szálkásabb, ........ (a pontok helyére tetszés szerint bármi beírható) lenni, hanem arról, hogy megtudjam, működik-e egy adott program amit vagy valaki már egyszer elkészített és annyira esküszik rá, vagy amit én készítek és kíváncsi vagyok megértettem-e annyira a programtervezés elveit, hogy megfelelően alkalmazni is tudom azokat.

És ez utóbbinál nem arról van szó, hogy hagyományos edzésterveket készítek (az sokkal egyszerűbb, mint ahogy azt sokan láttatni szeretnék), hanem igyekszem a lehető legrövidebb idő (heti 1 óra edzéssel, vagy még annál is kevesebbel is zseniális eredményeket lehet elérni, csak megfelelően kell tervezni) alatt a lehető legnagyobb haszonnal járó terveket készíteni (mert az élet nem csak az edzésről szól)

Ezeket tesztelem és szinte mindig jó eredményeket kapok. És szerencsére megvan az a lehetőségem, hogy miután általam jónak találtatik az adott program, akkor azt egy csoporton is leteszteljem a csoportos edzésen.

Most egy mászással kapcsolatos edzésprogramom van tesztelésen, nagy reményeim vannak vele kapcsolatban.
A program kezelhető, mindenki számára használható, nem igényel eszközt, gyors és kihívást is jelent.

Kíváncsi vagyok az eredményekre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.