2014. augusztus 14., csütörtök

Pókember mászás (6. rész)

Pókember mászás (Spiderman crawl) egy igencsak brutális feladat, főleg hosszabb ideig végezve folyamatosan. Ebből már 5 perc is sok, 10 perc meg halálos. személyes célom most ez, 10 perc folyamatos pókember mászás előre megállás nélkül. Ha ez egyszer összejönne, akkor a következő cél ugyanez, csak hátra.....ez még soká lesz.

Szóval akkor a videó megint Geoff Neupert-től


Leírás:
- szinte ugyanaz, mint a Leopárd mászás azzal a különbséggel, hogy itt a kezeken kívül mennek a térdek.

Hogy mire számíthatsz az elkövetkező 4 hétben?
- minden hétfőn felteszem az aktuális hét edzéstervét
- könnyen követhető lesz
- végezheted majd bármikor, akár reggel, akár este....amikor időd van rá.
- végezheted önálló edzésként, vagy akár a saját edzéseid végén vagy attól elkülönítve
- javaslom, hogy erre a 4 hétre tervezd be azt, hogy válasz 1 vagy 2 gyakorlatot, amit fejleszteni szeretnél és abból/azokból minden nap 2 sorozatot végezz el alacsony ismétléssel egy héten 5-ször (ha nagyon könnyűnek érzed már a gyakorlatot, mert már annyit fejlődtél, akkor lépj tovább egy nehezebb változatra + ez mellé végezd a mászásos programot heti 3-szor

KELL majd egy időzítős óra (jó a stopper vagy gymboss), amit menet közben meg tudsz állítani (amikor pihensz) és újra el tudod indítani (amikor befejezted a pihenőt)...persze nem szükséges az időzítő, ha oda tudsz figyelni arra hogy mennyi ideig pihensz, akkor egy sima óra is megteszi

Addig is javaslom gyakorold a mászásokat

És itt egy videó az Tim Anderson 1 mérföldes Pókember mászásáról. Brutális!!!!!




Ha szeretnél még több információt megtudni a gyors edzések tervezéséről, vagy akár konkrét saját testsúllyal, kettlebellel és/vagy gumiszalaggal elvégezhető edzésprogramokat kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel hírlevelemre a bal oldali sáv tetején található űrlap kitöltésével.

1 megjegyzés:

  1. ...erre csak annyit mondok, hogy a tegnapi mozgolódásomat mászással zártam ;-)
    A baby mászás sima, ott mondjuk a fej tartására, és a minél természetesebb mozgásra kell kicsit koncentrálni, de ennyi.
    Viszont a másik kettő... kb 25-25métert mentem a pókember és leopárd stílusban is, és hát a végén már égett a vállam, lábam. Ok, nem vagyok hozzászokva az ilyen jellegű mozgáshoz, de ebből 44perc.... az nagyon nagyon az odab××z kategória, már elnézést!!!

    VálaszTörlés

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.