2014. október 14., kedd

Mászás program előkészítés 1. rész

Az 1. rész az eszközökről fog szólni, mivel habár ez egy nagyon minimalista program lesz, mégis szükség lesz némi eszközre hozzá.

Eredetileg csak mászást terveztem, de nem tudtam elmenni a húzódzkodás mellett sem, nem venném a szívemre, ha az elmaradozna az 5. hét alatt :-) (mert ugye a húzódzkodás egy nagyon fontos, hasznos gyakorlat).

Az ne ijesszen meg, hogy ha véletlenül nem megy ez a gyakorlat, fogunk találni mindenki számára megfelelő könnyített verziót, de erről majd később.

Szóval mivel lesz húzódzkodás is, ezért kell valamilyen alkalmatosság, amire fel tudsz kapaszkodni. Nekem otthon ajtófélfába szerelhető húzódzkodóm van, ami tökéletesen megfelel a célnak, de persze teljesen rád van bízva a dolog

(bátortalanul jegyzem meg itt, hogy ha nem akarsz/nincs lehetőséged húzódzkodni - amiért persze irgum burgum jár - akkor el is hagyhatod ezt a gyakorlatot, a mászás rész önmagában is hasznos lesz.)

Mivel mászás is lesz benne (innen a program neve :-)) ezért kell egy nem túl csúszós talaj és egy óra (időzítős, mint például a gymboss jó választás lehet itt, de ez is rá van bízva mindenkire ).

Lényegében ennél több eszköz nem kell.

A 2. részben a gyakorlatokat fogom összeszedni, hamarosan jövök!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.