2014. október 20., hétfő

Mászás program előkészítés 3. rész

Ma a gyakorlatokról lesz szó.

Belinkelek néhány videót, amiken nagyon jó minőségben szerepelnek a program alatt használható húzódzkodás és mászás variációk. Mivel nem vagyok egy nagy kamera arc (és időm sem lett volna rá), ezért a videók nem velem készültek, inkább választottam olyan felvételeket, amiket nálam sokkal jobb szakemberek(kel) készítettek.

A mászásokkal kezdem, mert azt könnyű lesz belinkelni (a korábbi mászás programban már összeszedtem őket)

- Bébi mászás: leírás itt található róla, videó pedig itt (könnyű)
- Leopárd mászás: leírás itt található, videó pedig itt (nehéz)
- Pókember mászás: leírás itt, videó itt (legnehezebb)

Kettő mászást kell a programhoz: az egyik a bébi mászás lesz, a másik pedig szabadon választható. Nagyjából úgy válassz a leopárd és a pókember között, amelyikből megy 1 perc pihenő nélkül. Ha mind a kettőből megy az 1 perc, akkor a nehezebbet válaszd (ez természetesen a pókember lesz), ha egyikből sem megy az 1 perc folyamatosan, akkor ez a program nem neked való, előtte végezd el a korábbit, amit pár bejegyzésen keresztül ecseteltem nem is olyan régen ezen a blogon (ha érdekel, menj vissza pár bejegyzést, konkrét leírást és tervet találsz.....merem ajánlani)

Legközelebb a húzódzkodásról lesz szó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.