2011. április 4., hétfő

Tervezgetés

Mivel nem érzem magamat annyira jó állapotban hogy egy új programot kezdjek el, ezért még a héten maradok a terheléselvételnél.
Nagyjából a Kezd el a kettlebellt című könyvben vázolt Programminimumot fogom követni, némi módosítással.

Tehát:
minden nap lesz saját testsúlyos gyakorlat, közvetlenül a bemelegítés után. Ez után lesz kb. 10-15 perc haladó technikák gyakorlása (C+MP, Szakítás, Guggolás), majd vagy 5 perc TGU-val, vagy 12 perc lendítéssel zárom a napot.

Erre a hétre ennyi lenne a terv. Közben meg kitalálom hogy milyen programot használjak az elkövetkezendő 6-12 hétben. Van már ötletem, de még jól utána fogok olvasni. Az már biztos hogy keddenként eljárok majd a haladó csoportba, mert nekik aznap szakítás napuk van, hasznos lehet az RKC-n egy ilyen csoportos szenvedéses élmény (lelkiekben felkészít az biztos :)) Hogy holnap megyek-e a haladó csoportba azt még nem tudom, függ attól hogy mennyire leszek jó állapotban, de az már szinte biztos hogy jövőhéttől ott a helyem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.