2013. december 17., kedd

Elveszetten

Egy kicsit elveszettnek érzem magam így a befejezett edzésprogramom után, nem találom a helyem.

Nem lenne rossz egy új terv, vagy tervnek a tesztelése (ami szintén egy terv :-)), de most se időm, se kedvem kötött edzésprogramot követni, az évnek ennek a szakaszában jobban szeretek csak gyakorolgatni (ezzel kapcsolatban várom Geoff Neupert új könyvét, mert pont ilyen témában írta, de csak-csak nem akar az kiadódni, előtte még ezerrel meg kell futtatni az előtte levő könyvét, mert a magamfajta úgyis árgus szemmel figyeli az új megjelenését nap mint nap és így könnyebb reklámozni a régit, hátha lecsap még erre is valaki.....hát én nem, nekem az új kell(ene))

Apropó könyv: kijött 2 db nagyon jó és hasznos könyv, amiket még a megjelenése napján megvettem és másnapra már el is olvastam:
- Pavel Tsatsouline: Kettlebell Simple and Sinister.....hatására újra bell-t fognék, ha lenne otthon :-)...de nem fogok, mert az összes súlyomat a csoport edzéseihez használjuk fel (de ha újra lesz otthon, akkor nekikezdek a könyvben vázolt tervnek megfelelően, mert szerintem zseniális). Nekem Kindle verzióban van meg, nagyon olcsó és kiváló vétel, aki most kezdi a kettlebellel való edzést, annak alap
- Tim Anderson és Geoff Neupert (azt kell mondjam, hogy ő az egyik kedvenc edzőm, edzéstervezésben utolérhetetlen a fickó): Original Strength Performance. Szintén Kindle verzió és Szintén alapmű

Na de vissza a gyakorláshoz. Az alábbiakat fogom gyakorolni mostanában, mindenféle megkötés nélkül. Nem stresszelek rá, csak azt csinálom amit szeretnék, akkor amikor szeretnék. Maximum arra próbálok odafigyelni, hogy mindig legyen húzás, nyomás és guggolás:
- pistol (és a teljes guggolás is, mert annyira alap, hogy sokan elfelejtik gyakorolni, ahogy én is)
- egykezes fekvő (és teljes fekvőtámasz is a guggolásnál leírtak miatt)
- egykezes-egylábas fekvőtámasz
- tactical pull ups
- L-sit
- Egykezes elbow lever (játékból)
- híd valamelyik verziója
- hasról fel ugrás Silverback-be
- rock and roll and crawl, vagyis az Original Strength munka
- szabadon kézenállás

Nagyjából ezek lesznek. Hogy meddig, azt még nem tudom. A lényeg, hogy gyakoroljak, mindent próbáljak a lehető legjobban megcsinálni......ez biztosan nem lesz hátrány a későbbiekben :-)

Tegnap (hétfőn) is sok mindent csináltam, amit kiemelnék az az elég jól sikerült zártlábas egykezes fekvőtámasz, illetve az igen sokáig kitartott V-sit talajon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.