2011. február 28., hétfő

Szombat

Pihenőnapom volt, de volt a közelemben egy 40-es bell, ezért lendítettem vele GTG jelleggel: kb. 10*10 jött össze (éppen az Anatómia tételeket dolgoztam ki és minden befejezett tétel egy sorozatot jelentett). Tudom hogy ritkán használják a lendítést GTG jelleggel, de szerintem méltatlanul hiszen nagyon jól arra hogy minden mozdulatra maximálisan oda tudjak figyelni.

Este abban a szerencsében volt részem hogy nézőként részt vehettem a Kecelen, Bács-Team által megrendezett Harcművészeti Gálán. Volt ott minden: MMA, K1, K3. Nagyon jó, szinvonalas rendezvény rengeteg nézővel. Gratulálok a szervezőknek.
Jók voltak a mérkőzések, le a kalappal az amatőrök elött is. Ami nagyon érdekelt az Halmi Viktor és Imre Zsolt mérkőzése volt. Nagyon kemény küzdelmeik voltak és sajnos a végén nem az ő kezüket emelték a magasba de keményen helytálltak az biztos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.