2013. június 19., szerda

Jó kávé kereső - Bookcafé Szeged, Árkád

Van nekem egy projektem, amiről bővebben itt írtam.

Az ezzel kapcsolatos bejegyzések hiányából úgy tűnhet, hogy nem foglalkoztam a dologgal, pedig ez nem így van. Több helyen is jártam, de sajnos alig-alig volt olyan, ahol a jóhoz közeli kávét tudtam volna inni, pedig voltam jó nevű kávézóban is.

Mivel nem akartam állandóan csak negatívumokról írni, inkább úgy gondoltam, hogy csak a tényleg jó kávét készítő helyekről fogok írni, ezekért tűzbe merem tenni a kezem.

Első ilyen Szegeden található az Árkádban, itt is az Alexandra könyváruházban, neve Bookcafé. 

Nem gondoltam hogy egy könyvesboltban fogom megtalálni Szeged legjobb kávékészítő helyét (legalábbis eddig, mert persze nem voltam mindenhol).

Pascucci kávét használnak. Ár teljesen barátságos, egy cappuccino ha jól emlékszem 360 Ft volt. Felszolgálás gyors és kedves, hely tiszta és rendezett, kávé jól el volt készítve, íze nagyon finom volt.

Mindenkinek csak javasolni tudom

Természetesen ha ezen a blogon nem szerepel valamelyik kávéház, az nem azt jelenti hogy ott rossz a kávé, hanem csak annyit, hogy ott még lehet hogy nem voltam.

Egyébként szívesen veszek ötleteket hova lenne érdemes elmenni kóstolni, ha van ötleted írj bátran kommentet vagy írj az emailemre

4 megjegyzés:

  1. Szia Zoli!

    Kecskeméten a Cafe Frei kávézót tudom neked ajánlani!Nekünk nagyon bejött,többször vissza fogunk járni.Szegeden az Árkádot is meg fogjuk látogatni...:-)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Ha Bp-en arra felé jársz, kár lenne kihagyni ezt a helyet:
    http://welovebudapest.com/hu/kavezok-barok/tamp-pull

    Üdvözlettel: Haaz Ágnes

    VálaszTörlés
  3. Kedves Ági és Laci,

    köszönöm szépen a tippeket, mind a két helyre el fogok látogatni. A Tamp & Pull-t már tervezem egy ideje mert csak jót hallottam róla, szeretnék eljutni a Latte Art képzésükre is.

    Üdv.

    Zoli

    VálaszTörlés
  4. Tegnap újra voltam a Bookcaféban. Nem ugyanaz készítette a kávét és nem is volt annyira jó, 5-ös skálán én csak 3,5-öt adnék neki (míg a korábbinak 4,5-öt).

    VálaszTörlés

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.