2013. november 22., péntek

Genetika? - peeeersze

Nem kell aggódni, nem fogok itt "tudományokoskodni" a témáról, egyszerűen azért mert nem értek hozzá.

Viccesebben (?) közelíteném meg a dolgot:

van az úgy, hogy azt halljuk kövér nőktől, hogy ők azért nem tudnak lefogyni, mert ők a genetikájukban hordozzák kövérségüket, hiszen édesanyjuk és édesapjuk, de még nagyszüleik és azok szülei is hájasak.

A genetikai magyarázatukat azzal is próbálják igazolni (miközben éppen a hatodik krémest tolják be 1 percen belül), hogy a gyerekük is el van hízva.

Csak éppen azt nem nézik meg, hogy a férjük is kövér (és ha van háziállatuk, ami az ő maradékait eszi meg, az is hájas) és azért itt már korántsem beszélhetünk genetikáról, csak rossz táplálkozási szokásokról (amiket valószínűleg a szüleiktől, akik szintén a szüleiktől hozták azt). Mert valószínűleg ugyanazokat az ételnek nem nevezhető dolgokat eszik nap mint nap mindannyian.

Genetika? - nem hinném :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.