2013. november 12., kedd

Reggeli latte art

Tudom, hogy ez egy edzésblog, de nem árt néha mással is foglalkozni, nem csak edzésből áll a világ......nagyon nem.

Ezt sikerült összehoznom reggel :-)


És milyen isteni íze volt :-)

Otthon is lehet jó kávét készíteni, és nem is kell nagyon komoly espresso gép hozzá. Nekem például egy Philips Saeco Poemia-m van (ha rendesen karban van tartva, akkor elég sokáig fogja bírni).

Nem kell hozzá drága kávé sem, én jelenleg a Pacificaffe Pin-Up blendjére esküszöm (ez vált be eddig a legjobban, de természetesen állandóan próbálgatok újabbakat is), nagyon finom és nincsen túlárazva. Hazai pörkölés, elég frissen szoktam megkapni a csomagot.

És a tejből sem a legdrágább vált be. Vicces vagy nem vicces, de én a Tesco-s 2,8%-os tejet használom (amit egyébként a Sole-Mizo gyárt), ezzel tudom a legjobb minőségű tejhabot (tejkrémet) készíteni (persze teszteltem már több tejet is és még fogok is, de egyelőre ezzel tudok a legjobban dolgozni)

Némi utánajárással, olvasgatással és sok gyakorlással egészen jó dolgokat lehet összehozni, csak ne ijedjünk meg a kudarctól. Ha valami nem ment jól, akkor tanuljunk belőle. (és ez igaz az edzésekre is)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.