2012. október 10., szerda

Kedd - 15. nap ("Srawny to Brawny" megy tovább)

Elértem a 15. napját a könnyű erő programomnak, úgy érzem simán kibírom ezt a 40-edik napig, egyáltalán nem unom még. Ráadásul azt tervezem, hogy egész évben ennél maradok, csak a 3 vagy 6 hét vagy 40 napos blokkok (hogy ezek közül melyiket választom, az attól függ hogy mikor lesz szükségem egy kis pihenésre) közé beteszek 2 hét más jellegű gyakorlást pihenés jelleggel, de utána folytatom tovább.....főleg a gyengeségeimen akarok dolgozni, ezek:
- nyomás
- pistol
- állóképességen sem ártana javítani

Kedden szinte minden jól ment, a Lendítéssel volt egy kis problémám. Elkezdett fájni a combom, ezért jobbnak láttam abbahagyni még a kitűzött 9 kör előtt, elkerülendő a sérülést. Ha holnap is érzem a fájdalmat (olyan húzódás érzete van), akkor holnap a Pistol és a Lendítés kimarad, de nem jelenti azt hogy a mozgás elmarad....sőt, több idő jut a Nyomásra :)

Délután:
- Becoming Bulletproof bemelegítés

- TGU (32) 1-1
- MP
5-5 (28)
3-3 (30)
2-2 (32)
- Pistol (20) 2*5-5 könnyedén
- Húzódzkodás (32) 5
- Lendítés (24) 5 kör, 11/kör, 15/15 felosztás (9 kör volt betervezve)

- SMR
- IC

Este volt még egy kis:
- BB bemelegítés
- chest pulls (fekete gumiszalag), 80 mp alatt max ismétlésszám = 30
- fekvőtámasz, 80 mp alatt max ismétlésszám = 40
- BB levezetés


Jut eszembe: eltelt 2 hét és a "Scrawny to Brawny" megközelítés (erről írtam korábban már itt), szerint megint változtatok egy dolgot a szokásaimon:
Eddig a 10-ből ezeket csináltam:
- Eddz 4-szer egy héten
- Legyen edzésnaplód
- Csinálj mobilitás munkát
- Egyél halolajat és multivitamint

Amit most hozzáteszek: - minden étkezéshez eszek 2 tenyérnyi proteint (főleg hús formájában)....ez fog most menni 14 napi, majd hozzáteszek egy újabb szokást, de erről majd később.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.