2012. szeptember 12., szerda

Kedd - Csoportos haladó edzés

Ezen a héten nem bonyolítom túl magamat edzésileg, mert most egy csomó másra kell odafigyelnem, ezért a héten eljárok a csoportos edzésekre, így legalább nem kell magamnak megterveznem a dolgokat. Persze azért ez így nem teljesen igaz, a saját testsúlyos edzéseimet azért elvégzem egyedül, otthon.

Jövő héten viszont elkezdem az új programomat, ami egy könnyű erő program lesz.....sőt az elkövetkezendő időszakban ilyen edzéseim lesznek, mert rövidek (ez most nagyon fontos szempont), hozzák az erőt (ez is nagyon fontos), hatékonyak.

A csoportos edzés lejegyzését nem bonyolítom túl, volt sok Lendítés, Szakítás (szégyen-nem szégyen, ezt 16 kg-os bellel végeztem, mert már nagyon régen nem szakítottam és nem gondolnám hogy egyből nagy súllyal kellett volna végeznem), volt Elemelés is és egy kis MetCon jellegű dolog a végére (ebben volt Lendítés, Lovaglóállás és Kitörés váltott lábbal. Minden gyakorlat 15 másodperc volt, 5 kör és a körök között 15 mp pihenő).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.