2012. július 12., csütörtök

Csütörtök - Fegyenc

Ez a gyors időjárás változás teljesen kikészít, ilyenkor rendesen szokott fájni a fejem és természetesen semmihez sem szokott kedvem lenni.
Így volt ez csütörtökön is. Nem gondoltam volna, hogy egyáltalán fogok valamit is gyakorolni, de délután tartottam egy személyi edzést (Máté nagyon gyorsan halad. Az alapokat rendbe tettük, unásig gyakoroltuk és most, hogy azok jól mennek, nagyon jól mennek a haladóbb gyakorlatok. Innen is gratulálok neki :)....nem lehet eléggé hangsúlyozni az alapok elmélyítésének szükségességét), ami rendbe tett.

Otthoni edzésre már nem volt időm, ezért a kezdő csoport pihenőidejében gyakoroltam ezt-azt, főleg Fegyenc gyakorlatokat. Volt egy kis Magasra húzás és Szakítás bemutatás is, de ez csak pár ismétlés.

Este:
- Primal Charge (ezzel melegítettünk)

- Pistol 3*2-2
- Egykezes fekvőtámasz 3*2-2
- Kézállásból nyomás 3*5
- Szűk húzódzkodás 3*8
- Falnál le-fel sétálós híd 3*3
- V-lábemelés 3*5

Így visszanézve jobb lett volna a 2 sorozat az összes gyakorlatból, ez így egy kicsit már sok.

(Bemutatás jelleggel:
- Magasra húzás (20) 10-10
- Szakítás (20) 10-10)

- Ugrálókötelezés 200 tekerés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.