2012. július 31., kedd

Motiváció

Lehet, hogy egy kicsit negatív hangvételű lesz, de mostanában sokat beszélgettem (akarva-akaratlanul) az egészségről, egészséges életmódról ismerőseimmel, családommal, barátaimmal, munkatársaimmal és egy kicsit felhúztam magam. Miután lenyugodtam, próbálok segíteni is, de erről majd egy kicsit később.

Egy-két észrevétel:
- nincs időd naponta 30 percet mozogni? Az orvosnál és a gyógyszertárban állás tovább tart.
- drágának találod az egészséges ételeket? A gyógyszer sokkal többe kerül.
- nincs kedved mozogni és nem eszel normális kajákat? Hogyan akarsz normális, nem megnyomorodott életet élni idős korodban?
- komolyan azt hiszed, hogy a hajlított talpú "dülöngélős" cipőtől le fogsz fogyni, amikor a krémeseket nyomod magadba?

Ha nincs időd napi 30 perces mozgásra, ne aggódj....5 perc alatt is lehet jó dolgokat csinálni.
Ha úgy gondolod hogy az egészséges ételek drágák és nem tudod megfizetni őket, akkor gondolkodj el azon hogy mennyi felesleges dolgot veszel meg csak úgy divatból, vagy mert a szomszédnak is van.
Ha nincs pénzed edzőeszközre, akkor gondolj a Fegyencedzés című könyvre.
Ha nincs pénzed edzőterembe járni vagy megvenni a Fegyencedzés című könyvet, akkor..................................jön a képbe a FELAJÁNLÁSOM!!!!!

Felajánlom magamat, hosszú évek alatt megszerzett tudásomat annak érdekében, hogy egészségesebb legyél, vidámabb életet élj. Mindezért cserébe egy árva forintot sem fogok kérni!!!!!!!!!

Pontosan még nem tudom hogyan fogom ezt kivitelezni, de valamilyen félig online-félig személyes megoldásban gondolkozok. A részleteket kitalálom, és 1-2 héten belül közzéteszem.

Felajánlásom főleg azoknak szól akik tényleg egészségesebbek akarnak lenni, egészségesebben akarnak élni. De persze az sem gond, ha már régebb óta edzel, de az évek során több sérülést szereztél mint izmot.

Hogy nekem mi ebben mi lesz a jó? Nemsokára jövök a részletekkel.

Mottó: "a mozgás mindenkié"

Persze a mozgás nem elég, a táplálkozás talán még fontosabb, erre is ki fogok térni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.