2012. november 2., péntek

Az erő legújabb iskolája

Szerintem nem mondok azzal újat, hogy Pavel szakított a Dragon Door-al, és megindította saját iskoláját StrongFirst néven, tehát az erő mindenekfelett :) Van már honlapja is, itt rá lehet nézni.

Meg vannak már hirdetve kettlebell instruktori képzések is, nem lennék meglepődve ha nemsokára Magyarországra is eljutna a képzés.

Ami nagyon tetszik az az, hogy nem csak kettlebell, hanem barbell és bodyweight instruktorokat is oktatnak majd. Ha az utóbbi egyszer eljut Mo-ra, akkor azt már most megígérem magamnak, hogy részt veszek rajta.

Hogy minőségi oktatások lesznek-e, az nem is kérdéses, Pavel neve a garancia rá. Személy szerint nem szeretem Pavel (és úgy általában bárki) körül kialakult/kialakított személyi kultuszt, de vitathatatlan, hogy ez az ember letett már valamit az asztalra, és én szívesen tanulok tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.