2012. november 18., vasárnap

Szombat - Gyakorlás

Még mindig az új edzéstervem összerakásán dolgozom. Elméletileg nem lenne nehéz ezt összerakni, egyszerűen csak a céloknak megfelelő gyakorlatokat kellene csinálni. Igazából már kész vagyok vele, a finomhangolásokat végzem, és az elkövetkező napokban is ezt fogom tenni. Ezért is lesz mostanában sok gyakorlás, próbálgatás. A legnagyobb probléma az időtényező, ezért is egy kicsit nehezebb volt összeállítani az edzéstervemet, miatta rendesen le kellett csökkentenem a használt gyakorlatok számát. Majd még írok erről később.....

Este:
- BB bemelegítés

- teljes fekvőtámasz 10
- teljes guggolás 10
- húzódzkodás 5

- szűk fekvőtámasz 10
- szűk guggolás 10
- szűk húzódzkodás 5

- pistol 1-1, 2-2
- egykezes fekvőtámasz 1-1, 2-2
- egykezes húzódzkodás rávezető 1. szakasz 2*1-1

- 10 perc gyakorlás
Szakítás (20) 9*5-5......ez az a gyakorlat, amit nagyon ritkán csinálok (nem is emlékszem hogy mikor csináltam utoljára) ezért nem is akartam most nagy súlyt és sok ismétlést csinálni. Kifejezetten a minőségen volt a hangsúly, nem a mennyiségen. Szinte még élveztem is a gyakorlást, pedig ez nem tartozik a kedvenc gyakorlataim közé.

- SMR
- IC

Kifejezetten gyakorlás jellegű volt az egész, semmi kapkodás. 40 perc lett így, ami számomra nagyon sok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.