2013. február 22., péntek

Csütörtök - mutatványok

Sokan kérdezik hogy miért bohóckodok ezekkel a "mutatványokkal"

Hát mert csak :).....hosszabban: Hát mert csak azért :)

értelmesebben:
azért, mert szórakoztatnak és hozzák az erőt is, nem beszélve arról hogy rövidek a gyakorlások és büszkévé tesz, ha néha összejön olyan gyakorlat is, amit nem lehet mindennap látni.

Külön szeretem ha olyan gyakorlattal találkozok, amihez az elején szinte semmi közöm (pl ilyen most a Planché, aminek még csak a nagyon elején járok), de szép lassan fel tudom építeni rávezető gyakorlatokkal.

Ezek mentén dolgozok mostanság + természetesen dolgozok a gyengéimen, ami a guggolás és nyomás használva a Biofeedback segítségét.

A lényeg számomra, hogy többet lehessek a családommal, ne csökkenjen az erőszintem (ha lehet akkor növekedjen inkább), ne hízzak el (nem vágyam az, hogy növekedjenek az izmaim, de az sem, hogy dagadtra hízzak....egyszerűen ezen a szinten akarok maradni) és jól érezzem magam. És azt hiszem megtaláltam a helyes irányt :)

Ennyi az értelmesebb válasz :)

Esti gyakorlásom 26 perc volt:
- TS bemelegítés

- Pistol
- Invertált evezés gyűrűn
- Front lever rávezető gyakorlás gyűrűn
- Back lever rávezető gyakorlás rúdon

- Trifecta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.