2013. március 13., szerda

Kedd - Még mindig keresem a legjobbat

Mármint ami a Planché rávezetőt illeti.

Nagy vágyam, hogy egyszer megcsináljam ezt a gyakorlatot, akár hajlított karral (persze kinyújtott karral lenne az igazi) illetve tovább is mennék, örülnék ha menne a karhajlítás nyújtás is Planché-ban.
Keresgélem a legjobb rávezető gyakorlatot (átolvastam több cikket, belenéztem pár könyvbe, megnéztem pár videót, ezekből most szemezgetek), még most nem tudnám megmondani, hogy melyik lenne a legjobb, legmegfelelőbb a számomra.

Este:
26 perc
- Crawls....20 mp munka, 10 mp pihenő...4 kör, azaz 2 perc volt (a 10 mp-s pihenőkben ízületi átmozgatás volt)....ez volt a bemelegítés

- Pistol
- Planché rávezető + Egykezes fekvőtámasz
- Front lever rávezető + szűk húzódzkodás

Holnap videót rakok fel, még nem tudom melyik legyen. Szerencsére most van miből válogatni, lehet akár Indian Club-bal végzett gyakorlat, de lehet saját testsúlyos vagy kettlebell-el végzett is. Még kigondolom.

Tervbe van véve még pár gyakorlat videózása is, szeretnék holnap felvenni néhányat (pl. falnál le-fel sétálós híd, V-lábemelés, stb.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.