2013. március 11., hétfő

Vasárnap - Videózás és egy érdekes élmény

Szerencsére vasárnap jó idő volt, lementünk a játszótérre felvenni egy-két gyakorlatot, köztük a Back levert.

Volt ott 3, 18-20 éves forma, lelkes srác is (kérdeztek, érdeklődtek, látszott rajtuk a tanulni vágyás és az is látszott hogy segítik egymást.....ezért a lelkes jelző). Miután levideóztuk a Back levert, az egyik megkérdezte, hogy (idézem): "maga is le szokott járni ide edzeni". 

Na már most: MAGA? Ilyen idős lennék már? Az én 33 évemmel? Vagy csak a párommal és a gyerekkel az oldalamon öregnek nézek ki? Az igaz, hogy őszülök már, na de azért mégis: maga? :)

Azért a biztonság kedvéért, meg a miheztartás véget a vénember (értsd: én) lenyomott pár Muscle Up-ot, Pistolt, és még gyakorolta a Back levert :)

Ezeket mind levideóztuk, majd hetente teszegetem fel őket.

Nagy cél volt a Back lever, örülök hogy kivégeztem. Most már csak 3 olyan gyakorlat van, amit szeretnék megcsinálni, ami a nem más mint a:
- Planché
- Front leverben húzódzkodás
- Pistol: ugrás zsámolyra fel és le.

Ezekre fogok koncentrálni (maximum 1-2 nap változatos edzésem lesz egy héten, amikor nem ezeket gyakorlom), ezért a közeljövőben nem lesznek túl izgalmas bejegyzéseim. Hogy a kedves olvasó ne unatkozzon annyira, a heti 1 edzés videóm fel lesz rakva :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.