2013. április 26., péntek

Kettlebell TGU 44 kg-al - Video!!!

Mint ahogy korábban is írtam a Katonai nyomás videómnál, nem vagyok egy zseniális kamerás, ez fog is látszódni a TGU videónál :) Miután megnéztem a felvételt akkor láttam, hogy ez így nem az igazi (persze a lényeg látszik), de már nem volt kedvem újat készíteni, mert hát azért rendesen kivett belőlem a dolog, főleg hogy nem is pihentem a két oldal között semmit.

Egyébként ez is egy korábbi felvétel, nem a napokban készült hanem még márciusban valamikor (71 kg voltam akkor). 44 kg volt az eddigi csúcsom, szóval ez csak egy csúcsbeállítás (és dokumentálás), de ami érdekes az az, hogy amikor ezt csináltam akkor előtte kb. 1 hónappal nem is nagyon végeztem súllyal edzést, szinte csak saját testsúlyos gyakorlások voltak, az sem túl sok.

Egyébként nem is volt nehéz a 44 kg-al végzett TGU, bennem van a 48-as is, de az valamiért nem akar sikerülni. Valahogy úgy nyomja az alkaromat a súly, hogy a CNS letiltja az egész gyakorlatot, szinte el sem tudom indítani. Lehet hogy érdemes lenne megpróbálni barbell-al, szerintem azzal simán menne.

Na de akkor itt van a videó:


Már nincs sok felvételem, de azért még van pár. Szerintem a következő egy saját testsúlyos lesz, de  még az sem lehetetlen hogy egy Indian Club.

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok,tényleg tök jó!
    Kezdesz erős lenni,mint az állat!:-)72 kilósan ez igen szép teljesítmény.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Laci :)

      Csak az a 48-as bell bosszant egy kicsit.

      De tudom hogy van remény, ha valakinek megy 60 kg-al :) (ugye-ugye, vannak azért nagyon-nagyon erős emberek, van rá agy "Nagy"-on jó példám ;)) akkor nekem is összejön talán a 48-as egyszer :)

      Törlés
    2. Amikor megcsináltam 86-87 kilós voltam.Most 80 vagyok és nekem is 44-es van meg eddig.Dolgozom a tökéletes induláson,ami ha jól megy,akkor nekimegyek a 48-nak.
      Sokminden történt a múltban,visszavettem jócskán!;-)

      Törlés
  2. Szééép!
    Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy Zoli már így is k. erős...sőt már bosszantóan erős ;-)
    Élő bizonyítékom van rá, hogy 71-72kg-osan ezeket a feladatokat lehetetlen megcsinálni ;-)

    VálaszTörlés
  3. Köszi MáT,

    Nekem meg élő bizonyítékom van rá, hogy az ehhez közeli testsúllyal lehetetlen megcsinálni az 52 kg-os Pistolt (de még a 40-est se :)) :)

    Nagyon el vagy veszve mostanság. Mi a helyzet veled?

    VálaszTörlés
  4. 52kg-os pistol... hol volt az már... sajnos. Bár ebben lehet vmi, mert szerintem 40nel még most is tudnék egy ismétlést.
    De ez csak egy gyakorlat...
    Te meg tolod itt az egykezes húzót, eltoló zászló, szabadon kézenállásban nyomás, és még sorolhatnám... ;-)

    Jogos, jogos. Majd a blogon postolok egyet. Nagy az elfoglaltság, meló. Gyakorlások beleférnek, de kevésbé prioritás most. A blogolás meg vhogy nem fér bele. De javulni fog a helyzet 1 hónapon belül.

    VálaszTörlés

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.