2011. október 22., szombat

Szombat

Nem volt nálam semmilyen súly, de hát ilyenkor sem ijed meg az ember, előveszi a Fegyenc gyakorlatokat és összeállít belőlük egy szép feladatot :)
Tényleg igaz az a mondás (sajnos nem tudom kitől kellene idéznem és hogy hogyan is van pontosan) hogy minél tapasztaltabb az edző, minél jobban az elvekre épít, annál kevesebb eszközre van szüksége hogy magának és a klienseinek edzéseket tartson. Én a magam részéről tökéletesen megvagyok a saját testsúlyos gyakorlatokkal, de ha már van a közelben egy bell akkor már teljesen kész az eszköztár.

A lényeg: tanulni, tapasztalatot szerezni.
Én ehhez tartom magam és a célom (de erről már írtam korábban) hogy minél többet tudjak meg az emberi testről, az egészséges életmódról és táplálkozásról, illetve az edzésprogram tervezésről. Hogy öszinte legyek, teszem ezt elsősorban önző módon, a magam és családom érdekében (remélem nem kövez meg ezért senki :)), és másodsorban a klienseim miatt. Először hobbi szinten kezdtem el ezekkel a témákkal foglalkozni, ami mára már szenvedélyjé vált. Rengeteg könyvet, cikket olvasok (főleg angol nyelven, ami nem könnyíti meg a helyzetemet, de legalább tanulok angolul is közben...megjegyzem nem is haladok rosszul így), és igyekszem minden elérhető és hasznos szemináriumon ott lenni.
De maradva a mai gyakorlásnál:

Kora délután:

- Z, Super Joints, varjútartás, teljes guggolás, csipőhajlító mobilitás sok-sok gyakorlattal (ez kifejezetten a gyengém, de hát az ülőmunka miatt nem csodálkozom ezen)

- Kézállásból nyomás 2,3,5,7,7
- Pistol 3*2-2
- Pistol gurulásból 2*5-5
- Könyöknyomás 5,6,7....brutál ez a gyakorlat

- 3 kőr (a gyakorlatok között nem volt pihenő, a körök között volt 20 mp)
plank 20 mp
hollow position 20 mp
arch position 20 mp

Levezetésnek pár perc mély hasi légzés után lenyomtam egy jó nagy ebédet :)

Este lakodalomba megyünk, már alig várom :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.