2011. október 27., csütörtök

Szerda

Fáradt voltam, nem is akartam mozogni egy kicsit sem, de egy kis alukálás után megjött a kedvem hozzá. Először csak egy kis bohóckodásnak indult az egész, majd egyre jobban jött meg a kedvem, ez lett a vége:

Késő este:

- Planche kipróbálása (ez lett volna a bohóckodás része)....érdekes módon egészen jól ment, főleg amikor ökölbe volt a kezem. Tenyéren egy kicsit nehezebb a dolog, erre még gyúrni kell.
- Pistol 2*2-2
- Pistol: jobb lábon le-leülés-lábcsere-bal lábon fel-bal lábon le-leülés-jobb lábon fel (és ez folyamatosan) 2*2-2
- Lendítés (48) 5*10
- Egykezes fekvőtámasz 3-3,2-2
- TGU gyakorlás, de most súly nélkül, vagyis egy vitaminos doboz volt az öklömre rakva, és TGU közben nem szabadott leesnie 1-1. Jó poén volt :)
- Egykezes lendítés (32) 5*5-5
- Pumpáló nyújtás, Brettzel, SMR

Így visszanézve elég vicces kis gyakorlás lett belőle, viszont annál hasznosabb. Véggül is nem a nagy súlyok megmozgatása volt a cél, hanem egy kis kikapcsolódás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.