2011. október 9., vasárnap

Szombat

Folytatódnak minimalista edzéseim. Ez főleg azt jelenti, hogy a HKC gyakorlatait végzem (TGU, Goblet guggolás és Swing), illetve most már van időm és lehetőségem a Fegyenc gyakorlataiban tovább lépni (eddig csak a szintentartásra koncentráltam). Alacsony ismétlésszámmal dolgozok, viszont viszonylag nagy súllyal és gyakran. A lényeg hogy minden edzésnapon legyen felsőtest nyomás, felsőtest húzás és alsótest gyakorlat, illetve mindenképpen beleteszek egy ballisztikus gyakorlatot is (amivel ki is tudom lőni a felsőtest húzást is, tehát csökken az edzésidő :))

Az elkövetkezendő időben ezekkel fogok dolgozni, közben olvasom Dan John és Pavel új könyvét, az Easy Stregth-t és tovább fejlesztgetem az edzéstervemet.

Délután:

- IM, Z,
- TGU magas hídig (40) 2*1-1, 2*2-2
- Goblet guggolás (40) 2*5
- Lendítés (40) 80 db

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.