2012. augusztus 1., szerda

Kedd - 1. szakasz vége

A gumiszalagos fekvőtámasz progresszióm első szakasza lezárult. A zöld szalaggal dolgoztam eddig, most áttérek az egyel szélesebbre, azaz a sötétkék gumiszalagra.

Goblet guggolás + Curl gyakorlatnál is továbblépek a 32 kg-os bellre.

Lendítésnél most kifejezetten a robbanékonyságon van a hangsúly, szóval maradok a 24 kg-os bellnél, de azért néha-néha előkerül majd a 40 kg-os is.

Nem tervezek ezekkel nagy dogokat, egyszerűen csak gondoltam csinálok ezt-azt mielőtt elkezdem az új programomat (amit először is ki kell találnom hogy mi legyen :)), és ha már csinálok valamit akkor az olyan dolog legyen, ami számomra hasznos is (és ha már csinálom, akkor legyen benne progresszió is). Nyomásom és guggolásom soha sem volt túl jó, nem árt fejleszteni ezeket, a lendítést meg önmagárét végzem.

47 perces volt a keddi móka, de csak azért lett ennyi mert csináltam pár kiegészítő dolgot is. Este meg megint én tartottam a haladó és kezdő edzést is, ahol rengeteg Indian Club gyakorlás volt (főleg ezzel melegítettünk be)

Délután:
- Primal Charge....Tree of growth összeállítást végeztem el némi kiegészítéssel. Egyszerűen zseniális a dolog, nagyon rövid idő alatt tud ráhangolni az edzésre, tökéletes neurális bemelegítés

- Fekvőtámasz (zöld gumiszalag) 3*10
- Goblet + Curl (24) 2*10
- Búvár lendítés (24).......összesen 80 db....még mindig nagyon tetszik ez a búváros dolog

3 kőr:
- húzódzkodás kötélre ráfogással (tehát mintha kötelet másznék, csak a kezek közvetlenül egymás alatt vannak.....egy kicsit felturbózza a húzódzkodást, ad a fogásnak rendesen) 4
- haskerék térdről 7
- Suitcase walk (24) 24 méter karonként

- teljes fekvőtámasz ujjhegyen 3*2

- SMR (egész test)

Este:
- Indian Club

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.