2013. március 2., szombat

Egykezes Könyök Palánk (One arm elbow lever) - Videó!!!

Erről a gyakorlatról soha sem gondoltam hogy egyáltalán lehetséges megcsinálni (pedig láttam róla videókat és képeket). De aztán dobtam kishitűségemet és kb. 2 hete, az Elbow lever Kettlebell-en kivégzése után elkezdtem vele foglalkozni, és sikerült megcsinálni.

Nem könnyű gyakorlat, nagyságrendekkel nehezebb mint a sima elbow lever, de nem lehetetlen.

Persze lehetne szebb is, zárt lábbal jobban nézne ki, én mégis örülök neki hogy ennyi idő alatt összejött :) (illetve annak, hogy egyáltalán összejött :))



3 megjegyzés:

  1. Aaaazzttaaaaaaabetyár! Ez parádé! Ugye-ugye, nem kell csilli-villi termekbe mászkálni, hanem folyosó linóleumán is micsoda eredményeket lehet elérni! ;-) Mert ez ugye az, és nem a 40es bicepsz :)

    Tutorial-t, rávezető lépéseket honnan szedtél? Vagy csak magadtól tesztelgetted?

    VálaszTörlés
  2. Jól néz ki!Ugyanazok a kérdéseim mint Mát-nak!!:-)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok,

    ha jól emlékszem akkor Al Kavadlo-nál láttam erről videót (csak ő magasításon végzi, én meg annak hiányában a talajon) illetve az alábbi honlapon is van jó kis segítség hozzá (nekem ez segített a legtöbbet):

    Global Bodyweight Training

    De hogy őszinte legyek, nem ezekből okosodtam, egyszerűen csak tesztelgettem, hogy mit? hogyan? mikor? hova? :)

    VálaszTörlés

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.