2012. február 27., hétfő

K-Active képzés

Szombaton és vasárnap K-Active Tape képzésen voltam.

Annyi minden információ van a fejemben, hogy nem is tudom mit írjak róla, hol is kezdjem. Az biztos hogy az állam még mindig le van esve, szemléletváltó képzés volt. Mondjuk ha jól értettem ez volt az egyik célja a képzésnek.

Amilyen egyszerű az eszköz annyira nagyszerű a terápia. Hihetetlen eredményeket lehet elérni a mozgástartomány növelése és a fájdalom csökkentése (esetleg teljes megszüntetése) érdekében (és még fel sem tudom sorolni mennyi mindenre jó), csak tudni kell hogy hova nyúljon az ember.

A képzésen nem kész megoldásokat kaptunk, hanem megtanítottak gondolkodni.
Persze átvettük az alaptechnikákat és a screening teszteket is, ezek segítenek kitalálni hogy kinek milyen kezelést kell alkalmazni.

Jó hangulatban telt a képzés, csak úgy repült az idő. Rá is húztunk időben mind a két napon.

A következő napokban, hetekben tesztelni és ragasztgatni fogok, el akarom mélyíteni az ott tanultakat. Ha már jól megy minden akkor természetesen várok mindenkit nagy szeretettel egy jó hangulatú kezelésre.....biztosan fogunk tudni javítani a fájdalmas területeken és még az sem kizárt hogy javítunk a mozgástartományon :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.