2012. február 28., kedd

K-Active Tape tapasztalatok

Igaz csak pár napja végeztem el a képzést, de már most van néhány tapasztalatom, mert hát azóta állandóan csak gyakorlok :)Érdekes dolgok történtek :)

De csak sorjában:
- a képzés óta van a derekamon egy izom- és egy ligamentum technika. Azóta még csak egy icipici, tompa fájdalom sincs azon a tére. Már megérte :)....
- a térdemnél van egy korrektúra technika, harmonikusabb a járásom
- a vállamnál csak leteszteltük a mozgástartományt, de nem tettünk rá Tape-t. A megfelelő helyre nyúlással sokkal nagyobb lett a mozgástartomány (kb. plusz 20%-al növekedett)....meggondolandó :)
- a melleim alatt nagy volt a hajszálerezettség. (főleg a jobb alatti rész volt nagyon látványos). Hogy mitől van, azt nem tudtam meg (valószinűleg a rekeszizom vagy a májam miatt van), de a képzés óta kb. 70%-al csökkent.

Természetesen további gyakorlások lesznek és élménybeszámolók is.

Az biztos, hogy zseniális a dolog, mindenkinek csak javasolni tudom. Nem csak a fájdalom elűzésére, hanem mozgás harmonikusabbá, természetesebbé tételére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.