2012. április 3., kedd

Hétfő - Zsúfolt

Zsúfolt nap volt, ahogyan ez az egész hét is az lesz. A héten összesen 6 edzést fogok tartani, emellett természetesen nem maradhat el a hétköznapi munkám sem, ami napi 9-10 órát jelent. Napi gyakorlásaim kb. 30 percet tesznek ki és aludni sem árt egy kicsit. Ez persze most egy rendkívüli hét, a heti 6 edzéstartás nem szokványos dolog számomra, de most így jött ki. Mindenesetre én ezt nagyon élvezem, szeretem csinálni, azt lehet mondani hogy szórakozásként fogom fel a dolgot.

"Vésztervet" még ennek ellenére sem indítottam el, remélem jól tettem. Majd a hétvégére kiderül.

Délután:
- Primal Charge (6 perc)

- Dupla C+MP (24-24) 5*7....viszonylag jól ment, de maradok az eredeti tervnél és jövőhéten visszaveszek belőle, 6 ismétlések lesznek majd, és az utána következő héten 7 ismétlések, majd utána 8 ismétlések következnek. Ha ezt elérem, akkor megyek tovább a dupla 28-ra
- Goblet guggolás (24) 2*5
- Lendítés (24) 10,10,15,15,15

Este a haladó és kezdő csoport után még csináltam ezt-azt.
- IM
- Pistol 2*1-1
- Húzódzkodás 2*5
- V-lábemelés 2*5

Ezekből csak ennyi ismétlés lesz, nem akarom nagyon lefárasztani velük magamat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.