2011. szeptember 8., csütörtök

Csütörtök

Ezt a napot nem nekem találták ki. Lehet hogy az időjárás változás miatt, de feszült voltam egész nap. Mindenesetre mozogni meg volt kedvem, így rábíztam magam a Biofeedback-re, és ámbár minden gyakorlatnál javulást mutatott, mégis nagyon nyögvenyelősen ment az egész, nem ment jól...........ilyen napok után elgondolkodok mindig, hogy végigcsináljam-e a programot, de nem szeretek félbeszakítani dolgokat (csak ha veszélyes) ezért tovább fogom nyomni (ezt a 4 hetet kibírom valahogy), de lehet hogy néhol alakítok rajta. Az FMS tesztnek megfelelően fogok dolgozni és ha a váll mobilitásom nem megfelelő aznap, akkor nem dolgozok fej felett, hiába ezt írja elő az edzésterv, inkább végzek valami hasonló gyakorlatot.

Délután:

- SMR, IC, IM, Z

- Komplex bemelegítésnek (12-12) 3 kőr......a kis súly ellenére is nehezen ment, itt már gyanus volt hogy ez nem az én napom:
Dupla Szakítás 8
Dupla MP 8
Dupla Clean 8
Dupla Lendítés 8

- Dupla Szakítás + MP (24-24) 4*4
- Dupla C+Jerk (24-24) 3*(2,4,6)

- Lendítés (48) 55 db
- Lábszárizom felzárkóztatás (24) 4*25

- SMR, Nyújtás

Este:

Kezdő csoport alatt csináltam pár Pistolt és pár Lábemelést (2*8) a bordásfalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.