2011. december 9., péntek

Tervek 2012

Nagyon kezd összeállni a kép az edzésprogram tervezéssel kapcsolatban, lassan kezdem érteni a dolgot (mondjuk ez nem kevés időmbe és befektetésembe kerül), de persze van még mit fejleszteni. Nagyképűség lenne azt mondani hogy profi vagyok benne, inkább csak a felszint súrolgatom :)

Tanulok folyamatosan, még erre az évre is van képzés amire menni fogok, de a jövőre nézve is vannak tervek. Ami biztos, hogy a jövő évben ráfekszek az anatómiára, sportpszichológiára és a táplálkozástudományra (habár ez véleményem szerint egyszerübb mint gondolnánk, mármint ami az átlagembereket és nem a profi sportolókat illeti, de én szeretnék a mélységeibe is belelátni), ezek érdekelnek nagyon. Nem fáradtság ez nekem, hiszen ez a hobbim.

A fentieken kívül természetesen vannak edzésbeli céljaim is a jövőre nézve, de ezekről már részben írtam. Mivel úgy tűnik hogy ebben az évben már nem jön össze a 48-as TGU (jövőhéten rápróbálok a 44-esre, és ha megy akkor nagyon boldog leszek, mert a mostani testúlyomhoz képest ez nem is annyira rossz szerintem), ezért a jövőben is ennek fejlesztésével fogok foglalkozni, illetve cél még a 40-es pistol és a 36-os MP is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.