2012. augusztus 22., szerda

Ingyen tartok edzéseket Szegeden

Korábban írtam arról, hogy felajánlom a segítségemet azoknak, akiknek nincsen lehetősége edzőhöz járni (erről többet itt olvashatsz), és ennek már az egészsége látja kárát. Írtam, hogy ezért nem kérek cserébe egy fillért sem.  Ehhez továbbra is tartom magam. A részleteket még nem dolgoztam ki, de egy dolog már biztos: pénzt nem kérek cserébe, viszont egy valamit igen.

SZÍVESSÉGET!......csak ennyit. (egy kicsit Keresztapás, de nem onnan jött az ötlet, de komolyan :))

Az ötlet egy pár nem olyan régi élményemből jött....történt ugyanis, hogy megvettem egy lakást kb. 8 éve, ami lakás mára már nagyjából 40 éves.  Elkezdett elromlani benne néhány dolog (csöpögött a csap, csöpögött a WC tartály, festeni kellett a kisszobát, időszerűvé vált az erkély beépítése). Ezeket a problémákat megoldottuk már, némelyiket sikerült magam erejéből (lassan kezdek érteni a vízvezeték szereléshez), némelyiket segítséggel.

Innét jött az ötlet, hogy miért ne kérhetnék segítséget segítségért cserébe. Akiknek táplálkozási és edzés tanácsokat fogok adni, azoktól csak annyit fogok kérni, hogy ha van lehetőségük és kedvük, akkor segítsenek abban, ami problémám éppen felmerül (és azt nem tudom magamtól megoldani)

A részletekkel hamarosan jövök :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.