2011. augusztus 6., szombat

Sok sikert

....és kitartást az RKC instruktori képzésen résztvevőknek!!!

Ma van ugyanis a 2. napja, ha jól tudom akkor a résztvevők már túl vannak a húzódzkodás és szakítás teszten is. Biztos nem könnyű a képzés, de nagy élmény lehet.

Hogy bánom-e hogy nem veszek részt rajta?.....egyátalán nem, sőt.......felszabadultabb vagyok mint valaha, van időm tervezgetni a jövőmet, már ami a sportvállalkozás beindítását illeti (erre eddig nem volt idő, a sok munkám és a felkészülés teljesen elvonta a figyelmemet)

És hogy milyenek tartom az RKC-k álltal tartott kettlebell képzéseket? Lehet hogy most arra a válaszra lehetne várni hogy felesleges és rossz, de ez nem igaz........az RKC-k többsége éveket készül mielött levizsgázik belőle (és a vizsga sem egy sétagalopp), elhivatottak, minőségi oktatást tartanak.

Nem, nem akarom reklámozni őket (semmi érdek nem fűz hozzá, pláne a visszavonás után), egyszerűen javasolt részt venni egy 3 hónapos kezdő kurzuson ha valaki minőségi testedzésen szeretne részt venni, ami nem utolsósorban balesetmentesebb mintha ugyanazt videoról tanulná meg. Az ott elsajátított elveket azután be lehet építeni másfajta edzésekbe is (pédául a testépítésbe is....bár nekem szerencsém volt, a testépítés fitness gyakorlati edzőm is ezek az elvek szerint oktatott), el lehet velük kerülni egy csomó sérülést és fel lehet gyorsítan a fejlődést.

Még egyszer Hajrá minden résztvevőnek!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.