2011. augusztus 22., hétfő

Tömegnövelősdi

A héten befejezem a tömegnövelő edzésprogram 1. szakaszának utolsó hetét. Pénteken vagy szombaton lesz mérés, kiváncsi vagyok az eredményekre. Látható eredményei biztos vannak az utóbbi hetek ténykedéseinek, erőnövekedés is van (bár ez lehet hogy a Meztelen harcos újraolvasásának köszönhető), de azért a mérés lesz az igazi bizonyíték hogy működik-e ez a program.

Jövőhéten nekiállok a 2. szakasznak, de azt az eredeti tervekkel ellentétben nem dupla 20-al fogom végigcsinálni (mert nem akarok beruházni csak ez miatt 2 db 20-as golyóra), hanem dupla 24-esekkel fogok dolgozni.  Talán a Dupla C+MP napok lesznek a vészesek vele, mert 10-et csinálni vele nem egyszerű egyben (szerintem szükséges lesz egy kis módosítás rajta), de valószinűleg a többi gyakorlattal nem lesz gond.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.