2011. november 26., szombat

Péntek

Minimalistává próbálom tenni a bemelegítésemet is, keresem a hatékony alternatívákat. Ma egy kis SMR mellé beraktam egy kis ETK-s bemelegítést + ezt-azt (főleg Geoff Neupert: Kettlebell Express könyvéből ellesett dolgokat....nem mellesleg nagyon örülök ennek a könyvnek, mostanában kevés időm van edzeni, pont jókor jöttek a benne leírt ötletek)
Rövid, de hatékony volt a bemelegítés, biofeedback maximálisan zöld utat adott. Ezután volt némi edzés, ami szintén minimalista szellemben zajlódott, használva Dan John: Intervention című könyvében vázolt elveket.

Este:
- SMR
- Gyűrű (16), Pumpáló nyújtás, Tactical Frog, Child's pose, Hip Flexor Stretch
- BUPTGU (tehát a súly fejjel felfelé tartva)
(16) 1-1
(20) 1-1
- 3 kőr:
egykezes húzódzkodás (másik kéz vállon) folyamatos kézcserével 2-2
lendítés (48) 10.....ez most nem ment jól
- Szakítás (24) 2 perc alatt max. mérése. 46 db ment.......ezt fel akarom tornázni 55/2 percre, és csak utána lépek tovább 2 perc 30 mp alatti max mérésére. És így tovább, amíg el nem érem az 5 percet.
- Dupla rack walk (24-24) 2*32 méter....ez valami eszméletlen kemény volt.
- Nyújtás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.