2011. november 3., csütörtök

Szerda

Nagyon minimalistára vettem a figurát mostanában, de meg is lett az eredménye. Szinte már csak a TGU és a Lendítés maradt, meg persze a Fegyenc gyakorlatok. A héten 3-4 alkalommal foglalkozom ezekkel, meg van egy variációs napom (amikor gyakorlom a szakítást, MP-t, Cleant és Goblet guggolást, de ezeket csak a játék kedvéért :)).
A cél a 48-as TGU, meg pár fegyenc gyakorlat mester lépését szeretném golyóállóra vinni (mert például a bal lábas pistolom megvan, de nem szép, és az egykezes húzódzkodást is visszaesett a nagy tömegnövelősdiben) és amiben meg lehet abban tovább szeretnék lépni. Nem is haladok rosszul, de nem akarom elkapkodni, csak kis lépésekkel megyek előre.

Délután:

- SMR, Z, IM, IC
- TTGU (32) 1-1, 9 mp
- Fegyenc:
falnál le-fel sétálós híd 6,5
pistol 3*3-3
kézállásba emelkedés gyakorolgatása (varjútartásból, állásból, guggolótámaszból)........jó játék volt, kikapcsolódásnak csináltam
- Dupla lendítés (24-24) 10*10....ennyire királyan még soha sem ment. Nem tudom hogy minek köszönhető ez a változás, de mivel a TTGU-n kivül mostanában más változtatás nem volt, ezért erre gyanakszom, szerintem nem minden ok nélkül :) Nagyon jó hatással van minden gyakorlatomra (főleg a ballisztikusokra), és ha még a 48-as TGU-t is össze tudom hozni vele, akkor egy kész főnyeremény ez a TTGU.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.