2012. május 15., kedd

Kedd - Értékelés, Új könyv

Most egy hosszabb TGU menetet akartam, már amennyire a terv szerinti 5-12 percbe beleférő menetet lehet hosszúnak nevezni.
Szerintem lehet :) Előtte gyakorolgattam ezt-azt szokás szerint, és a bemelegítés is a szokásos volt, természetesen Primal Charge.

Nagyon tetszik ez a program, tényleg friss vagyok tőle, nem hajtom szét magam és az eredmények is jönnek, de ez nem is meglepő hiszen nem pazarlom el az erőmet mindenféle haszontalan (vagy ha nem is haszontalan, de túlzásba vitt) dologra. És ami még jó, hogy van időm (hiszen a heti edzésem nincsen 3 óra sem) a családomra és most magamra is illetve rendesen tudok foglalkozni a karbantartásommal is (PC, nyújtás és SMR)

Most egy tesztidőszaka van ennek a programnak, megnézem mit tud. Lenyomom a 2 db 2 hetes blokkot, majd 1 hét pihenő következik mert nem leszek bell közelben. Kiértékelem és ettől függően fogok dönteni a sorsáról. Mondjuk olyan nagy csoda nem várható, hiszen már most látszik hogy hozza az eredményeket (pl. már majdnem képes vagyok megcsinálni a teljesen zárt lábas egykezes fekvőtámaszt).

Az 1 hét pihenő után valószínűleg nem térek vissza egyből ehhez a programhoz, hanem úgy néz ki megcsinálok egy gyors zsírégető programot Geoff Neupert legújabb (annyira új hogy még ki sincs adva, csak hírek vannak róla hogy miről fog szólni és már most teszik :)) könyve alapján (címe Kettlebell Burn Express és pár napon belül megvehető lesz). Azt tervezem hogy lesz előtte és utána fotó és mérek testzsírszázalékot is. Le lesz dokumentálva az egész.

Na de akkor az esti móka mi is volt:

Este:
- Primal Charge flow

- Gyakorlás:
pistol
V-lábemelés
Clean (24)

- TGU (24) 10 perc, 6*1-1

- SMR egész test

36 perc volt az egész


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.