2012. június 5., kedd

Hétfő - Fárasztó Pistol

Szabadságon vagyok a héten, próbálok annyit pihenni amennyit csak lehet.

Edzéseim nem maradnak el, sőt most több időm van rá, nem kell elkapkodnom semmit. Ma is 61 perc volt a móka összesen. A bemelegítést nagyon elhúztam, azzal ment el sok idő, de szerettem volna egy kis HKC gyakorlást is. A levezetés is hosszú volt, de ehhez volt kedvem (és most időm is)

Nagyon bejön ez a Könnyű erő dolog, de persze azért nem olyan könnyű. Én például nagyon el tudok fáradni a  végére, pedig pont az lenne a célja hogy ne harcoljon le az erő edzés. Valószínűleg a Pistol-ok vesznek ki belőlem sokat, ezért meg kell reformálnom a dolgot.

Maradok a 5*2-2 ismétléseknél a Pistol-nál, hiszen itt kifejezetten az erő a cél, semmi más, csak máshogy fogom felvezetni.
Az első sorozat mindig saját testsúlyos lesz (ebből látni fogom hogy szükség van-e korrekcióra), majd a 12-es bell és ezután a 16-os következik. Ha a 16-os jól megy, akkor megyek tovább a 20-asra (ha ez is jól megy akkor jön a 24-es, ha nem akkor vagy maradok a 20-nál, vagy megyek vissza 16-ra........az a cél, hogy az utolsó ismétlés legyen a nap legjobb ismétlése, erre emlékezzen a központi idegrendszer). Ha úgy érzem hogy jobb lenne nem tovább menni a 16-osnál, akkor a többi sorozatot már ezzel végzem el. És hatalmas pihenőidőket fogok tartani a sorozatok között. Szóval a Biofeedback-nek nagyobb szerepet szánok mint eddig bármikor.

 Na de akkor az esti gyakorlás:
- SMR
- ZNWU
- pumpáló nyújtás, dolphin pose

- TGU (24) 1-1
- Goblet (24) 5
- Swing (24) 2*10

- Dupla C+MP (24-24) 2*5
- Húzódzkodás (28,32,36,40) 4-3-2-1.....a 40-el simán ment volna még egy ismétlés, de hagytam a bankban inkább......................28-as és 36-os bellem egyébként nincsen, de van egy 4-esem, azt szoktam hozzákötni a 24-es és 32-es bellekhez
- Pistol (16) 2-2,3-3,2-2,2-2,1-1
- Haskerék 12
- Lendítés (40) 3*8......a lényeg a robbanékonyságon volt

- IC
- SMR
- Nyújtás + Brettzel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.