2012. június 21., csütörtök

Szerda - Könnyű erő 21. nap

Erre a napra is jutott Új egyéni csúcs, de azért ezt még annyira nem emelném ki, mert nem volt túl szép a kivitelezés.

A Pistol-ról van szó. A 32 kg-ossal ment 1-1 ismétlés, ami jó, hiszen korábban a legjobbam 24-essel volt 1-1 ismétlés (a program előtti felmérésnél a 32-essel is próbálkoztam, akkor csak annyira futotta, hogy lefelé leengedtem magam, de onnét senki sehova nem indult).

Nem volt szép a kivitelezés, viszont az erő már megvan hozzá. Ennek a 40 napos programnak a további részében nem feltétlenül arra fogok koncentrálni hogy tovább lépjek a 36-ra (persze nagy lenne az öröm ha összejönne), hanem arra hogy menjen a 32-vel a szép kivitelezés (és azt sem bánnám ha több ismétlés is összejönne vele)

Most még csak a 21. napnál tartok, épphogy csak elhagytam a felét, de már most nyugodtan mondhatom hogy van értelme a Könnyű erő programnak (mondjuk e felől még csak egy halvány kétségem sem volt). Brutálisan hozza az erőt, nem harcol le, szóval nekem bevált.
Egyetlen bajom vele, hogy a bemelegítéssel és a levezetéssel együtt kb. 5 óra/hét, szóval elég sokat elvesz az életemből (Persze ez a dolog is relatív.....ha az miatt hogy nem élek egészségesen - mozgás és sport -  állandóan az orvoshoz kellene járnom, akkor az a hetemből többet is elvenne és még a közérzetem is rossz lenne). Ezt most szerencsére meg tudom oldani, de amikor újra beindul a hajrá a cégnél és megszületik az első gyermekem (októberre várható :)) akkor már egy kicsit necces lesz a kérdés.
Persze akkor is edzeni fogok (stressz levezetésre és az egészségem megőrzése érdekében feltétlenül szükségem van/lesz rá), szerintem akkor is valamilyen könnyű erő program lesz a fókuszban, csak egy kicsit kevesebbet egy héten és kevesebbet egy nap (heti 3-4 alkalom és napi 30-40 perc a terv, ami végül is hozható egy 2*5 ismétléses dupla C+MP, dupla C+FS és húzódzkodás megoldással, na meg némi Lendítéssel......de ezek persze egyenlőre csak feltételezések)

A tegnap esti móka:
- Primal charge flow
- Lendítés (24) 3*8
- Falnál le-fel sétálós híd 4,3

- Dupla C+MP (24-24) 2*5
- Pistol
2-2 (bw)
2-2 (20)
2-2 (24)
2-2 (24)
1-1 (32)...ez csak egy hirtelen ötlet volt, gondoltam megnézem megy-e. Új egyéni csúcs!!!!!!!!
1-1 (20)....ezt csak azért csináltam meg hogy helyes kivitelezéssel fejezzem be a Pistol gyakorlást, erre emlékezzen a  központi idegrendszer
- Húzódzkodás (28,32,40) 5-3-2
- Haskerék 13
- Clean (24) 3*5-5

- IC
- SMR
- Super Joints nyújtás

Ez így 54 perc volt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.