2012. június 11., hétfő

Hétfő - Húzódzkodás 48 kg-al

Frissnek éreztem magam, gondoltam rápróbálok a 48-as bellre húzódzkodásban. Viszonylag könnyen ment (ment már korábban is, ez most nem ért meglepetésként), van ebbe még több is. Annak viszont jobban örülök hogy ment a 40-essel 2 ismétlés (ez is könnyedén, ez most új egyéni csúcs!). Ez volt a könnyű erő 14. napja, szerintem bennem van a 52 kg is.

Nem csak a húzódzkodásnál, hanem a nyomásnál és a Pistolnál is javulás van. Nyomásnál szinte mindig 2*5 ismétlés van a dupla 24-el, itt a helyesebb, gyorsabb, gördülékenyebb kivitelezésből veszem észre a javulást, a pistolnál a súlyok növekedéséből.

Délután:

- Primal Charge flow (csak az alapgyakorlatokat fűztem össze, mert észrevettem magamon hogy ezeknek jobb hatása van a központi idegrendszeremre)
- SMR (csak a vállra)
- Lendítés (24) 3*10, Falnál le-fel sétálós híd 2,3

- Dupla C+MP (24-24) 2*5
- Pistol (bw, 12, 16, 20, 20) 5*2-2
- Húzódzkodás (32,36,40,48) 4-3-2-1
- Haskerék 11
- Clean (24) 3*5-5

- Nyújtás

Az idő most is hosszabb volt, 58 perc, ami a pistol-nak köszönhető, de ez most nem zavar, most nincsen nálunk nagy hajtás szóval van rá időm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.