2012. június 24., vasárnap

Péntek - 110 kg-osan 3 húzódzkodás

Persze ez igazából úgy igaz, hogy ha a 110-et úgy írom: 70 + 40.

70 kg vagyok jelenleg és magamra kötöttem egy 40-es bell-t = 110 kg-osan 3 ismétlés :) (tehát nem kell az a kifogás, hogy "nem tudom magam felhúzni mert nagy a súlyom")

Úgy éreztem már reggel, hogy meg kell próbálnom a 3 ismétlést a 40-es bellel Húzódzkodásban. 
Általában aznap reggel már szoktam érezni hogy mennyire leszek erős Húzódzkodásban (és néha Pistolban is) a délutáni/esti edzésen. Ha úgy érzem reggel, hogy aznap erős vagyok, akkor az egész nap ezen gondolkozom, ezen pörög az agyam.....így szinte mentális tréninget végzek, ami azt eredményezi, hogy délután/este tényleg sikerül az amit reggel elterveztem. Nem úgy állok oda, hogy "szeretnék 3 ismétlést elvégezni, de már annak is örülök ha megy 2", hanem úgy, hogy eszembe sem jut az a 2 ismétlés, csak a 3.

És sikerült is a 3 ismétlés a 40-es bellel Húzódzkodásban, sőt annyira könnyedén ment, hogy benne volt a 4. is. Na de majd máskor.

Továbbra is örülök hogy ez ilyen jól alakul, de azért örülnék ha hasonló mértékben jönne fel a Pistol és a Katonai nyomás is. Bár ha most egy kicsit jobban belegondolok, azok is hasonló mértékben jönnek fel, csak ezek nem olyan nagy számok. Szóval azokkal is elégedett kell hogy legyek és megfelelő türelemmel foglalkozom velük tovább, amíg azokkal is el nem érek egy megfelelő nagy számot. (Például Pistol-ban a 40 kg-al való 1 ismétlés már jó lenne, és katonai nyomásban is megelégednék 1 ismétléssel a 40-es bellel).

Ehhez az kell, hogy türelmesen végigmenjek még pár könnyű erő programon, és ezt fogom tenni. Szerencsére nagyon bejön a program, nem unalmas számomra, szóval nem lesz gond számomra megcsinálni belőle párat.

Délután:

- ZNWU
- korrekciós gyakorlatok
- Goblet guggolás (24) 5

- Dupla C+MP (24-24) 2*5
- Pistol (bw, 16, 20, 24, 20) 5*2-2
- Húzódzkodás (32, 36, 40) 3*3
- Haskerék 13
- Lendítés (24) 15, 15, 20

- IC
- SMR

És végre megint sikerült viszonylag rövid idő alatt megcsinálnom. 39 perc volt az egész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.