2012. március 23., péntek

Csütörtök

Még a szokásosnál is kevesebb időm volt. Viszonylag későn értem haza a munkából, majd egy kis gyakorlás és rögtön utána egy személyi edzés tartás (M. nagyon jól dolgozik és gyorsan tanul :)...csak így tovább :)), és rögtön ezután irány a kezdő csoport. Egy kicsit sűrű volt a nap, de nem akarom sajnáltatni magam. Látni hogyan fejlődnek napról napra az emberek, az kárpótól mindenért. Hétvégén meg úgyis pihenek sokat :)

Délután PMM, immáron a 41.-nél tartok:
- Primal Charge (5 perc)

- Dupla C+MP 3*8 (16-16)
- Goblet guggolás 3*3 (32)
- Lendítés (24) 6*11.....légzés pihenővel, tehát ahány ismétlés volt egy sorozatban, annyi lélegzetvétel volt pihenő gyanánt (tehát 11)

- SMR

Összesen 25 perc volt az egész.
Este pedig a kezdő csoport alatt egy kis "örömedzés volt" (Zsolti inspirálására) és szerintem maradok is ennél a Gimnasztika gyakorlataimnál (egyszerűen csak élvezem a gyakorlatokat, nem törekszem a nagyobb ismétlésszámokra, azt csinálok amit éppen kedvem van)
- IM

- Clean bemutatás (16)
- szűk húzódzkodás 2*6
- V-lábemelés 2*7
- Támasz nélküli kézállásból nyomás 3*1,2*2
- pistol 2*1-1
- ugrálókötelezés gyakorlás

- Primal Charge

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.