2012. március 12., hétfő

Vasárnapi komplex

Mivel mostanság kb. 20-25 percem van gyakorolni egy nap, ezért rövid, de hatékony dolgokban kell gondolkoznom (a 11. héten még tervezgetek, próbálgatok és a 12. héten elindul az új móka). Sokat agyalok, hogy merre induljak el. Lehetne például egy One lift a day program, de ott van a Brett Jones RKC felkészítő programja (rövid, hatékony és minden irányba céloz) illetve sok ötletet kaphatok Geoff Neupert Kettlebell Express könyvéből is (ami kifejezetten a rövid idő alatt elvégezhető hatékony edzésekkel foglalkozik).
Ma próbaképpen egy Komplexet végeztem el, lehet hogy ebbe az irányba indulok el késöbb. Az biztos hogy rövid, nagyon kemény, hatékony és megtarthatom vele a Program Minimum Minimum elvet is (csak kicsit sűrítve).

Délután:
- Primal Charge ülő pozíciók gyakorlása instruktori videó alapján

Este:
- IC
- Pumpáló nyújtás, Gyűrű, tactical frog, brettzel
- TGU (16) 2-2

Komplex: 3 kőr, 2*16-os bell, körök között 1 perc pihenő, ismétlések a körökben: 6,7,8
- dupla MP
- dupla FS
- dupla Swing
- Farmer walk (40 méter)

- Nyújtás
- SMR

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.