2013. január 8., kedd

Hétfő - nem a tervezett

Vége a megérdemelt 2 hetes szabadságomnak, újra korán kelés/későn fekvés van, ez rányomja bélyegét edzéseimre.

Nem hiszek a fáradtan való, mindenáron kemény edzésekben, hallgatok a testemre. Ha kell, akkor simán módosítok (elállok) az edzésterven, még akkor is ha eddig nagyon jó eredményeket értem el vele (ráadásul gyorsan), többet ér számomra a sérülésmentesség.

Hétfőn Dupla FS lett volna a tervben, de nagyon fáradt voltam, ezért csak egy laza Gimnasztika volt, de az sem esett jól, nem is ment igazán. Így visszatekintve nagyon jó ötlet volt nem erőltetni a Dupla FS-t.

Nem tudom meddig tart ez a fáradtság (munka és gyerkőc tesz róla hogy ne pihenjek), addig vissza kell vennem sajnos, de hát ez van. Lassabb lesz a progresszió, de lesz legalább lehetőségem progresszióra, azaz nem fogok lesérülni :)

Egész nap Pistol GTG + reggel vádli 1. szint = 2*30

Este:
- TS bemelegítés

- HSPU
- Falnál le-fel sétálós híd
- Egykezes fekvőtámasz
- Egykezes húzódzkodás rávezető

- Trifecta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.