2013. január 5., szombat

Péntek - gyorsan

Az időjárás változás nagyon meg tud viselni, ezért a péntekre tervezett dupla kettlebell gyakorlást hanyagoltam. Helyette csak saját testsúlyos móka volt.

Este:
- pistol
- egykezes húzódzkodás rávezető
- egykezes fekvőtámasz

- kézállásból nyomás: nem HeSPU, hanem HSPU, ami sokkal nehezebb. A HeSPU-nál csak fejig engedi le magát az ember, a HSPU-nál viszont egészen vállig, amihez természetesen kell magasítás a kezek alá, hogy megfelelő mélységig le tudjunk menni. Magasításként sok mindent gondoltam (volt közte mini korlát, vagy házi készítésű párhuzamos korlát, stb.) de a számomra legjobb (és nem utolsósorban kifejezetten olcsó) megoldást az IKEA-ban találtam meg. Ez nem más, mint a csúszásgátlós Bolmen ülőke :). Erős anyag, könnyű tárolni, megfelelő magasságú....tökéletes számomra (több gyakorlathoz is használható, pl.L-sit, Planché, de jó Pistol rávezetőkhöz is és persze ülőkének is használható :)) ), nem beszélve arról, hogy ha jól emlékszem, akkor 3400 Ft volt a 2 db összesen.

- Trifecta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.