2011. május 23., hétfő

Vasárnap

Délután:

HITS Gym
Edzésprogram tervezés szeminárium
Előadó: Radnai Tamás

Nem csalódtam, hasznos infókhoz jutottam hozzá, fogom tudni használni saját edzéseimben (majd ha egyszer eljutok a gyakorlásról az edzésre) és egyszer remélhetőleg a klienseim edzésében is.

Radnai Tamás kiváló előadó és látszik hogy nem csak elméleti a tudása, tudja miről beszél.

Külön öröm volt látni és becsülendő hogy ennyi nagy név a szakmában is megjelent a szemináriumon, csak pár név a teljesség igénye nélkül: Tatarek Rezső, Kovács Lacee, Pozsonyi Zsolt, Csata Balázs, 360Gym csapata, Mázsaház csapata és még sokan mások.

2 órásra volt meghírdetve az elméleti rész, de több mint 3 órás lett a végén. Lehettet volna hosszabb is hiszen sok témát csak érintőlegesen néztünk meg (én bízom benne hogy ez majd egy következő szemináriumon részletesebben is tárgyalva lesz, főleg ami a minta edzésmódszereket illeti) de közvetlenül utána kezdődött a gyakorlati rész, ami már így is tolódott. Sok mindenről olvastam már a tesztoszteron.hu-n, de volt rengeteg új információ, rengeteg praktikus tanács.

Külön köszönet, hogy a kisérőként érkező páromnak is találtak ülőhelyet bent a teremben (nem volt könnyű helyet találni hiszen rengetegen voltunk), nem szívesen hagytam volna kint a napon, kevés volt az árnyék és nagyon meleg volt.

Este:
Városalapítok napja Kiskőrösön., Csík Zenekar koncert.
Sok rég nem látott ismerössel találkoztam este, jó volt. Sajnos csak vasárnap estére tudtunk bemenni, de hát valamit valamiért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.