2011. június 23., csütörtök

1000 Swing Challenge

Ma délután 6-kor kezdjük a Sportközpontban a lendítéses mókát :) Még nem csináltam ennyit egyben, kiváncsi leszek rá.

Lehetőségek:
  1. Csak számolónak megyek, mert van egy kis csipőfájdalmam és az edzéstervemet is felborítja a csütörtöki 1000 swing. Ahogy magamat ismerem, nem ez lesz a helyes megoldás, úgyhogy nézzük a további lehetőségeket (a Brett Jones program első napja pont a lendítéses nap, úgyhogy nem is annyira zavar ez be az edzéstervembe)
  2. 24 kg-os bellel fogok dolgozni, lesz közte egykezes, kétkezes és váltott kezes is. Ezzel egy kicsit hamarabb végeznék és lenne időm a BJ1 többi gyakorlatán is dolgozni :)
  3. 32 kg-os bellel dolgozok, végig kétkezes, és nagyjából megpróbálnám betartani a 35 mp munka 25 mp pihenős (most úgy gondolom hogy ez jó lehet, de mivel még sosem csináltam ennyit egyben így lehet hogy teljesen máshogy alakul majd a dolog) megoldást.
Ezek a lehetőségek vannak most és a 3. megoldás tetszik jelenleg, de ez persze estére sokat változhat :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.