2011. június 15., szerda

Könyvek

Általában 2 könyvet szoktam olvasni egyszerre (persze nem egy időben :)), az egyik mindig angol nyelvű (ezek vagy mozgással vagy a táplálkozással kapcsolatosak, ezzel is fejlesztendő az angol tudásomat) a másik meg magyar nyelvű, ami nagyjából bármilyen témájú lehet (de ha jobban belegondolok akkor meglepő módon főleg a mozgásról és a táplálkozásról szólnak :))

Jelenlegi angol könyvem az Eat Stop Eat könyv, a magyar pedig Csíkszentmihályi Mihály Jó üzlet című könyve. Ebből aztán sokat tanulhatnának a munkahelyi vezetők, én kötelezővé tenném nekik ezt a könyvet. Nagyjából arról szól hogy hogyan teremtsünk meg egy olyan munkahelyi környezetet amivel áramlatot tudunk szolgáltatni a dolgozóknak és ezzel hatékonyabbá tudjuk tenni a céget. Ráadásul nem is nagy dolgokról van szó pl.: kikérni mások véleményét és ha az hasznos akkor alkalmazni azt, vagy meghatározni a teljesítménycélokat stb.

Voltam ma a Tacticalshopban, beszereztem ezt azt, de aminek a legjobban örülök az a Movement című könyv. Az biztos hogy iszonyat drága volt, de szerintem ez volt az egyik legjobb befektetésem az idén :) Természetesen ha befejezem az Eat Stop Eat-et akkor ez lesz a következő áldozat :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.