2011. június 1., szerda

Kedd

Szerintem az időjárás miatt vagyok ennyire kikészülve, nem is mozogtam egy icipicit sem. Pedig egy jó adag szakítás volt betervezve a 24-essel. Na mindegy, holnap is van nap, ha minden jól összejön akkor nekiugrok a szakításoknak.

Fontos infót tudtam meg: Csütörtökön lesz a gyakorlati vizsgám, ami azért furcsa mert eddig péntekről szólt a fáma. De nem gond, elméletileg "tudok mindent", legalábbis drága párocskám állandóan ezzel lelkesít :) Neki legyen igaza :)
Ha sikerül a vizsga akkor tuti hogy ünnepelek egyet. Hogy hogyan? Hát nem pezsgőre vagy ilyesmire kell gondolni. Maradok a kettlebell vonalon: csütörtökön elmegyek a kezdő csoportba is és utána a haladóba is.
Ha nem sikerül akkor mérgemben csütörtökön elmegyek a kezdő csoportba és utána a haladóba is :) Mert hát ugye mindig lehet találni indokot egy jó kis mozgásra :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.