2011. június 6., hétfő

Hétfő

Okj-s képzésnek vége, most már teljesen az RKC instruktorira való felkészülésnek tudom szentelni az időmet, figyelmemet.

A héten elkezdem a Brett Jones féle felkészítő programot (egyszer már teszteltem és nagyon nagyon nagyon bevált, felesleges lenne újat kipróbálni), tehát kedd, szerda, péntek, szombat és vasárnap lesz edzés. Egy kicsit ki fogom egészíteni, hiszen Fegyencet sem szeretném hanyagolni, illetve a szakításra is rá akarok feküdni, ezért hétvégenként lesz egy plusz VO2 max a 16-os bellel, valószinűleg elkülönítve a fő edzéstől.
Ezen kívül a kedden vagy csütörtökön eljárok majd a haladó csoportba, és a héten 2-szer (ha az időm engedi) benézek a kezdő csoporthoz is.

Tehát valahogy így fog kinézni a következő 8 hét.

Hétfő (pihi, tapasztalatszerzés a kezdő csoportnál)
Kedd (vagy Vo2 max a 16-ossal vagy density training a 24-essel, amit 4-4/perc-ről indítok és a 8. hét végére 11-11/percre akarok felvinni) Ezen a napon lehet hogy benézek a haladókhoz és/vagy a kezdőkhöz is.
Szerda (ugyan az mint kedden....persze ha egyik nap Vo2 akkor a másikon density)
Csütörtök (pihi, de ezen a napon lehet hogy benézek a haladókhoz és/vagy a kezdőkhöz is.)
Péntek-Szombat-Vasárnap (nem részletezem a gyakorlatokat, ekkor lesz a BJ1-2-3 nap végrehajtva, persze váltogatva.1 db 16-os, 2 db 16-os vagy 1 db 24-es kettlebell-el fogok dolgozni az adott napon. (de lehet hogy beleveszem a 2 db 24-est is, a napi állapotomtól függően) Ezeknek a napoknak az egyikén lesz egy Vo2 max is a 16 kg-os bellel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hírlevélre való feliratkozás

Amennyiben hasznosnak találod blogomat és szeretnél több információt megtudni a gyors edzésekről, edzéstervezésről illetve szeretnél saját testsúllyal, kettlebellel vagy gumiszalaggal végezhető edzésterveket kapni teljesen INGYEN, akkor iratkozz fel a hírlevelemre a blog bal felső sarkában levő űrlap kitöltésével.

(az email címedet harmadik fél részére nem adom ki)

Olyan infókat fogsz kapni, amik itt a blogon nem jelennek majd meg.